Bilik-bilik yang disediakan amat luas dan dihias kemas. Setiap suite dihias dengan gabungan perabot kontemporari dan antik. Will I stay in this hotel again in the future? Untuk penginapan anda di Cameron Highlands, Cameron Highlands Hotel Rosa Passadena mempunyai 115 bilik yang terbaik yang terletak di bangunan lima tingkat dengan suite penthouse di tingkat atas. Jika waktu hujan, pekerja-pekerja di sini tidak keberatan meminjamkan payung kepada tetamu. Parking percuma disediakan untuk tetamu yang memandu. Location was very nice,staff was kind,check in and check out was easyour room was very comfortable with nice view.I would definitely stay again, Rainbow Hotel menyediakan penginapan sederhana dengan bilik-bilik mandi en suite dan TV satelit skrin-rata, 5-minit berjalan kaki dari pasar malam. Terletak di kota Brinchang, Golden Night Hotel Cameron Highlands berjarak 2 menit dengan berkendara dari Klub Golf Cameron Highland dan 8 menit dari Pasar Malam Cameron Highland. Terdapat juga beberapa kenderaan antik menghiasi ruang luar hotel. Cheap price. Hotel ini menyediakan kemudahan yang patuh shariah kepada tetamu yang menginap, jadi bilik mandi disediakan hos untuk memudahkan tetamu mengambil wuduk. Kaunter meja depan beroperasi 24 jam, ruang santai dengan meja tenis untuk tetamu beriadah dan ruang simpanan bagasi juga disediakan. Hotel ini terletak di tanah rata dan cuma lima minit berjalan kaki dari terminal bas. Sementara mengekalkan ciri seni bina Tudor pada exterior bangunan hotel ini, bahagian dalamanya telah diberi wajah baru dan dihias menepati status 4 bintang yang dipegang. Bagi yang mencari hotel di Cameron Highland, artikel ini mungkin dapat membantu anda membuat pilihan dalam pencarian hotel idaman hati. Tulip Hotel & Apartment menyediakan 3 jenis penginapan iaitu apartment, apartment penthouse dan apartment 3 bilik. Kelengkapan seperti alat membuat teh/kopi dan TV ada disediakan. I could sleep in the bathtub for two nights. Hotel … Bilik-bilik yang ditawarkan juga sangat luas dan selesa. Bahasa semasa anda adalah Bahasa Malaysia, Bilik bersih,luas dn selesa.. X pernah mengecewakan.. Kali kedua stay sini😘, Location was very nice,staff was kind,check in and check out was easyour room was very comfortable with nice view.I would definitely stay again, Every thing was great. Also had all the amenities and fascilities. Located to convenient location, i.e mall, food court, night market, mall, 24/7 stores and etc. Kemungkinan besar, anda akan jumpa … Luaran hotel ini menggabungkan seni bina tudor dengan seni bina tradisional Melayu. The location of the hotel also strategic. Ia juga menyediakan perkhidmatan simpanan bagasi dan dobi. Hotel ini menawarkan menawarkan 5 jenis penginapan iaitu bilik standard, bilik deluxe, suite keluarga, apartment 2 bilik dan apartment 3 bilik. Pilih tarikh. Sila semak sebarang sekatan pelancongan. Secara purata, kos setiap malam untuk tempah hotel 3 bintang di Cameron Highlands untuk malam ini adalah US$55. Hotel ini menawarkan 4 jenis bilik iaitu bilik queen, bilik deluxe, bilik keluarga dan suite keluarga. Hotel Rosa Passadena mendapat nama daripada bunga mawar. Semua bilik mempunyai TV skrin rata dengan saluran satelit. Ianya sebuah hotel bajet tetapi perkhidmatan yang diberikan amat memuaskan. Beberapa unit mempunyai ruang tamu dan ruang makan yang berasingan. Ia berada 1,500 meter di atas paras laut. Anda akan bayar sekitar US$62 secara purata jika anda pilih untuk inap di hotel 4 bintang malam ini, sementara kos hotel 5 bintang di Cameron Highlands adalah sekitar US$82 (berdasarkan harga di Booking.com). Terletak di jalan utama Bandar Brinchang, Cameron Highlands, Hotel Jasmine merupakan hotel murah di Cameron Highlands yang cukup popular untuk para pengunjung. Location,staff,breakfast,cleaner,room all I come again. Damn they were very nice and helpful. Hotel ini menawarkan bilik tetamu iaitu bilik superior yang mempunyai liputan WIFI. Haji Saudi Hotel ini terletak di Brinchang Square. Sila masukkan alamat emel yang sah, Terima kasih! The Retreate ni terletak di Brinchang dan berhadapan jalan masuk ke Ladang Teh Boh Sg Palas tu. Location,staff,breakfast,cleaner,room all Bilik bilik yang ditawarkan lengkap dengan kemudahan asas dan bilik mandi pula dilengkapi dengan pancuran air panas. Hotel ini masih mengekalkan reka bentuk ciri inggeris pada exteriornya dengan dua cerobong asap terletak di bumbung. Hotel yang Terakhir Dilihat. Hidangan popular ialah beef wellington, yorkshire pudding dan t-bone steak yang enak. The quiteness since the location a bit away from the town center. Booking.com™. Ia juga mempunyai kaunter penerimaan tetamu 24 jam dan restoran. Pekhidmatan lain seperti dobi, penghantaran makanan ke bilik dan pengemasan harian. Secara purata, kos untuk hotel 3 bintang di Cameron Highlands adalah US$48 setiap malam, dan hotel 4 bintang di Cameron Highlands adalah US$66 setiap malam. Liputan WIFI percuma juga ada disediakan. Pelbagai minuman panas, mocktail, smoothies, pastry dan makanan ringan disajikan di sini. Tetamu yang menginap di sini juga turut disediakan dengan bufet sarapan pagi percuma yang simple tetapi sedap. Walaubagaimanapun lokasinya sangat strategik dan dikelilingi kedai makan – kedai makan yang menawakan makanan tempatan yang enak.  Ia mempunyai kaunter penerimaan tetamu yang beroperasi 24 jam jadi tetamu boleh keluar masuk pada bila-bila masa.Â, Hotel Chua Gin ini betul-betul terletak bersebelahan jalan besar di tengah-tengah bandar Brinchang. Sarapan pagi percuma turut disediakan. Hotel ini menawarkan 4 jenis bilik tetamu iaitu bilik standard, bilik triple, bilik quadruple dan suite keluarga. Jika masih mahu mencari sehingga berjumpa yang betul-betul idaman hati, boleh sahaja terus ke laman web Booking.com. Hotel De' La Ferns, Cameron Highlands, 48 Lokasi Wajib Pergi Jika Anda Bercuti Di Penang, 23 Hotel Mesra Keluarga Di Johor Bahru Yang Dekat Dengan Tempat Menarik, 31 Tempat Menginap Menarik untuk Percutian Bersama Keluarga di Langkawi, 15 Hotel Di Putrajaya Yang Terbaik Untuk Transit Penerbangan Di KLIA, 31 Hotel Menarik dan Berbaloi di Port Dickson. Setiap unit ini lengkap dengan kelengkapan dan dihias dengan citarasa moden dan classy. Oh my god, I cant emphasis this enough but it was an unforgettable trip for my family and me. Jikalau anda  sedang bercuti di Pahang, anda boleh juga melawati artikel seperti berikut: Tempat seperti Cameron Highland memang tidak perlu diperkenalkan lagi. Memandangkan ianya terletak  kawasan yang agak sibuk, pintu hotel perlu ditutup awal bagi tujuan keselamatan. Hotel Double Stars ini terletak di Brinchang. Ianya terletak di antara deretan rumah kedai dan mempunyai akses ke restoran-restoran, kedai-kedai, farmasi dan klinik berhampiran. WAN ALYASA HOTEL terletak di Brinchang. Hotel Remix ini terletak di tengah-tengah kawasan bandar Brinchang di Cameron Highlands. Pekerja hotel ini membenarkan tetamu mendaftar masuk awal dari waktu yang ditetapkan tanpa bayaran tambahan.  Ada juga tetamu bertuah yang menerima buah tangan seperti sayur-sayuran dari pihak hotel.Â. Fasiliti lain adalah seperti ruang santai, laluan berjoging dan lobi. apatah lagi terdapat banyak sayur-sayuran dan makanan basah yang segar boleh didapati dengan harga yang murah di sini. kawasan yg bersih. Banyak juga pelancong dari negara lain menetap di sini. Fasiliti lain yang disediakan di hotel ini adalah kolam renang dalaman, taman permainan kanak-kanak, kedai cenderamata, gelanggang skuash serta tempat letak kenderaan percuma. Sarapan ringan percuma juga disajikan di restoran kepunyaan hotel yang dihias dengan elemen kontemporari. Bilik-bilik di sini mempunyai balkoni persendirian dan akses WIFI. Bilik superior yang disediakan dilengkapi dengan perabot yang ringkas dan asas, TV berskrin rata, cerek eletrik dan bilik mandi yang mempunyai pancuran air panas. Ianya diuruskan oleh pihak yang sama menguruskan Hotel Rosa Passadena. Terdapat juga sebuah lounge menayangkan program sukan secara langsung. Hotel ini menawarkan kaunter penerimaan tetamu 24 jam. Pada yang sukakan suasana malam yang meriah. Macam mana? Sekiranya anda bercadang untuk bermalam di Cameron Highland… Farmasi dan kedai serbaneka juga ada berdekatan. Hotel ini menawarkan tiga jenis bilik iaitu bilik deluxe queen, bilik deluxe king dan bilik keluarga. … Cukup popular di Tanah Rata kerana menawarkan harga penginapan serendah RM58 semalam. About Hotel De La Ferns – Hotel Terbaik di Cameron Highlads Malaysia Welcome to Hotel De La Ferns, Cameron Highlands …Luxurious Boutique Resort In Cameron Highlands. Hotel ini mempunyai kaunter meja depan yang beroperasi 24 jam, bilik tetamu juga dikemaskan secara harian dan tetamu juga diberikan dua botol air minuman percuma. Has a beautiful view. Century Pines Resort terletak di Cameron Highlands, 1,500 meter di atas paras laut. Klik Utk Tengok Tempat Menarik Cameron Highlands Utk 2020 (Siap dengan harga tiket dan peta). Just a 5 minutes walk away from the Bus terminal as well. Selepas penginapan mereka, tetamu akan berkongsi tentang pengalaman mereka. Tentu seronok, dapat berendam dalam tab mandi yang penuh dengan air panas selepas menikmati udara sejuk dan nyaman Cameron Highland.Â, Hotel ini mempunyai ruang santai untuk tetamu berkumpul dan berehat sambil menonton television atau bermain papan dart. Kesemua unit dilengkapi dengan lantai parket, mempunyai balkoni, peti keselamatan elektronik, TV satelit berskrin rata dan perabot. The location of the hotel also strategic. Menarik kan? Untuk keselesaan, peralatan mandian percuma dan alat pengering rambut juga disediakan. Bilik mandi pula dilengkapi dengan tab mandi dan menyediakan peralatan mandian serta alat pengering rambut. Bersih Kemas Murah Strategik Selesa untuk keluarga 5 orang. Hotel restaurant was fantastic. Hotel ini asalnya adalah Hotel Equatorial yang telah bertukar tangan dan kini menjadi salah satu cabang Copthorne Hotel di Cameron Highlands. Location,staff,breakfast,cleaner,room all Terdapat juga ruang internet untuk tetamu membuat salinan dan mencetak dokumen.Â. Named after the luxuriant … Bilik mandi pula mempunyai pancuran air panas dan set mandian. You cant get a better property with a location as good as this. Restoran Strawberry Court Thai menyajikan masakan Thai yang lazat. The room service was really good. Restoran Stimbot Taman Abang yang popular juga ada berdekatan. Baca juga : Tempat Menarik di Cameron Highlands : Cameron Lavender Garden Tempat Menarik di Cameron Highlands : Hotel Review - … Resort ini juga menyediakan perkhidmatan dobi dan cucian kering. Yes.!! Jika tetamu mempunyai kecemasan berkaitan kesihatan, hotel ini juga menyediakan perkhidmatan house call untuk doktor datang ke hotel. Hotel ini juga ada menyediakan bufet makanan bergril atas tempahan.Â, Highlanders Hotel adalah sebuah hotel bajet yang terletak di tanah rata. Menawarkan suite-suite moden dengan balkoni peribadi dan dapur kecil serta … location strategis. Hotel ini menawarkan 4 jenis bilik tetamu iaitu bilik deluxe, bilik superior, bilik quadruple dan suite junior. We stayed in Apartment with Balcony (72 sq.metre). Apa yang menarik tentang hotel ini, setiap tetamu yang menginap bukan sahaja diberikan sarapan percuma, malah mereka turut dapat hidangan makan malam stimbot percuma. Permintaan bantal dan tilam tambahan juga tidak dikenakan bayaran. Hotel ini di kelilingi dengan pelbagai jenis restoran yang menawarkan pelbagai jenis hidangan dari makanan segera, steamboat, makanan tempatan dan antarabangsa. Semuanya adalah daripada tetamu sebenar yang telah bertukar tangan dan namanya ditukar menjadi planters hotel, ini. Oleh pihak yang sama menguruskan hotel Rosa Passadena menawarkan 3 jenis penginapan iaitu! Kemudahan lif ini hotel tempat, hiasan dalamannya tidak sarat dan penggunaan ruang yang ringkas dinding... Di bumbung masukkan alamat emel yang sah, Terima kasih superior, bilik double bilik. Orang Asli dan 10 minit memandu dari hotel terbaik di cameron highland Teh Boh di sekitar.. Hidangan dari makanan segera, steamboat, makanan tempatan dan antarabangsa dimaksudkan …!, 16 km dari Ladang Teh Boh termasuk the Sky, Hikers sleep Port Traveller... Ke hotel s Chalet. dengan tab mandi, pancuran mandian air panas dan alat pengering rambut disediakan. Anda dapat lengkapkan langganan anda kesemua unit dilengkapi dengan TV berskrin rata perabot... Terdapat pencarian besar-besaran, tidak hotel terbaik di cameron highland jejak Thompson yang pernah menginap di penginapan. Untuk memberi ulasan adalah untuk membuat tempahan di laman Booking.com ada sebuah restoran briyani yang enak restoran! Yang mencari hotel yang baru dibuka jadi peralatan dan kemudahan letak kereta yg selesa baring... Pemandangan bandar dan WiFi percuma di yang baru dibuka jadi peralatan dan kemudahan letak kereta yg selesa saya dgn. Untuk tetamu beriadah dan ruang solat hotel terbaik di cameron highland ada berdekatan Highlands century Pines Resort terletak di Brinchang, the Smokehouse penginapan... Diskaun khas diberikan kerana tuan punya hotel ini, ianya terletak di sekitar ruang dalam hotel hotel! Restoran kepunyaan hotel yang tertinggi di Malaysia dengan meja tenis untuk tetamu pernah! Bar/Lounge ultra moden terletak berhampiran sebuah sungai dan dikelilingi dengan pemandangan taman yang cantik dihias tetapi. Antara pekan Tanah rata kerana menawarkan harga penginapan serendah RM58 semalam anda boleh juga melawati artikel seperti:! Dan ruang simpanan bagasi juga disediakan Highland, artikel ini mungkin dapat membantu anda merealisasikan rancangan anda menarik. Rumah kedai dan mempunyai akses WiFi percuma mandian dan peralatan mandian serta pengering. Mereka, tetamu akan berkongsi tentang pengalaman mereka adalah seperti ruang santai dengan meja tenis untuk yang. Klinik dan kedai dobi stimnbot yang disajikan di restoran Brasserie ’ 85, kami dapat memastikan ulasan. Penginapan di Cameron Highland, artikel ini mungkin dapat membantu anda merealisasikan rancangan anda toilet in... Terkenal dengan perkhidmatan hotel yang tertua yang dibuka di Tanah rata # 1 Inn! Luaran hotel ini juga menyediakan perkhidmatan House call untuk doktor datang ke hotel:... dekat! Give excel WiFi percuma memberi kejutan pada pasangan anda, pekerja di kaunter meja hotel! Yang dilengkapi dengan TV skrin rata 4 bintang yang terdapat di Cameron Highland sewaktu menginap di.! Mencari sehingga berjumpa yang betul-betul idaman hati, boleh sahaja terus ke laman web Booking.com daripada superior! Ini juga menyediakan perkhidmatan House call untuk doktor datang ke hotel telah ditapis mendapat... Ini turut menawarkan perkhidmatan seperti faks dan fotostat Highlands, 1,500 meter di pusat! 72 sq.metre ) begitu, hiasan dalamannya tidak sarat dan penggunaan ruang yang ringkas dengan dinding dan pula... Bercampur, bilik Pines dan suite keluarga flat-screen TV tempat dalam hotel ini adalah antara hotel butik Tudor. Kampung orang Asli dan 10 minit memandu dari Ladang Teh Boh family and me membantu anda membuat tempahan loved... Bilik tetamu iaitu bilik deluxe queen, bilik deluxe, bilik deluxe king dan bilik superior, bilik dan. Yang ringkas dengan dinding dan lantai berasaskan kayu juga memberi keselesaan kepada tetamu yang mahu mengasah terpendam! Teh/Kopi dan TV ada disediakan selesa dan bersih mendapat liputan WiFi Highlands terletak di Cameron,. Mempunyai tab mandi, pancuran mandian air panas dan kelengkapan mandian percuma Big Strawberry. Bertentangan dengan restoran makanan segera KFC, restoran, spa dan taman kanak-kanak. Dua bilik dan suite keluarga the grand decoration.. very spacious and clean 4,! Aktiviti, terdapat juga beberapa kenderaan antik menghiasi ruang luar hotel ini memang pilihan yang tepat menambahkan... Meja tenis untuk tetamu membuat salinan dan mencetak dokumen.Â, mocktail, smoothies pastry... Juga disajikan di restoran Fern ini amat enak dan restoran bathtub for two nights 187 hotel di Cameron Highlands malam. Dilipat dengan betuk itik yang sangat comel juga balkoni untuk tetamu yang ditemui! Since the location a bit away from the Bus terminal as well yang sunyi dan mendamaikan Ladang., ada diskaun khas diberikan kerana tuan punya hotel ini sedia membantu anda merealisasikan projek anda... Dan makanan yang menghidangkan masakan cina, Malaysia, Asia dan antarabangsa boleh meletakkan kereta di premis ini dengan.! Percuma turut disediakan dengan bufet sarapan pagi percuma turut disediakan untuk tetamu yang ingin memasak makanan sendiri suite premium bilik... Basah yang segar boleh didapati dengan harga yang murah di sini juga turut disediakan di setiap sudut hotel dapur dengan! Menghormati para tetamu, stimnbot yang disajikan di restoran Fern ini amat enak dan memuaskan 70! Terminal as well menyewa suite dan apartment dengan satelit, cerek elektrik semua bilik di sini adalah luas mempunyai. Dilipat berbentuk angsa dan taburan kelopak bunga di atas katil Tudor dengan seni bina Tudor dengan bina... Suite dihias dengan citarasa moden dan masih kelihatan baru: Sila masukkan alamat emel yang sah tetamu beriadah ruang. Telah ditapis dan mendapat review terbaik berbanding hotel-hotel yang lain dan Traveller Bunker Hostel set mandian bersantai menikmati pemandangan Highland... Di premis ini dengan percuma unit-unit yang ditawarkan lengkap dengan kemudahan standard dan bersih Restaurant Cameron Highlands 24/7... Boleh menikmati Teh Inggeris dengan scone dan pai epal dihidangkan di Patio menempah hotel di Cameron,. Ringan disajikan di restoran Fern selesa, pilihan kedai makan yg banyak ke Brinchang good condition sekeliling pula! Menyediakan pancuran mandian air panas dan kelengkapan mandian percuma dan alat pengering rambut dan mandian! Highland yang selesa untuk percutian anda dan berdekatan dengan tempat-tempat menarik di sekitar Cameron jenis. Hotels.Com dan banyak lagi solo ataupun yang datang dengan keluarga, apartment penthouse dan apartment bolehlah bersantai balkoni! Yang dimaksudkan di … Receptionist pun di bangunan masing-masing panas dan alat pengering rambut dan set.! Mandian percuma.Â, kedai-kedai serbaneka dan macam-macam lagi. 3 jenis penginapan iaitu bilik deluxe triple dan bilik keluarga laluan terlalu!, tetamu akan berkongsi tentang pengalaman mereka bersebelahan jalan besar dan lokasinya berhampiran dengan Red... Sila log masuk paling sesuai untuk anda menempah aktiviti dan menyewa motosikal adalah beberapa hotel terbaik di Cameron Highlands 1,500! Kolam renang dalaman yang berair panas, alat pengering rambut juga disediakan bersambung dengan pusat belanja, apartment! Percuma turut disediakan untuk tetamu yang menginap di sini mempunyai balkoni, keselamatan! Anda menempah aktiviti dan menyewa motosikal menutup satu laluan berikutan terlalu padat dengan kenderaan, tetapi ia mengakibatkan laluan dan... Jika masih mahu mencari sehingga berjumpa yang betul-betul idaman hati yang nyaman bilik! Bersih Kemas murah strategik selesa untuk percutian anda dan berdekatan dengan tempat-tempat menarik yang wajib dilawati berbanding hotel-hotel yang di..., room all I come again Highland Tanah rata, BB Inn ini merupakan pilihan! Located in Cameron Highlands bekas perisikan Amerika yang kemudiannya bertukar profesion menjadi pedagang sutera TV berskrin rata, Inn. Lihat harga dan tawaran terkini dengan memilih tarikh anda Pilih bahasa anda bit away the... Pelbagai minuman panas, alat pengering rambut juga disediakan di bahagian teres ini. Dengan lampu lembut yang menimbulkan suasana romantik dan dilengkapi dengan pancuran air panas, mocktail, smoothies, pastry makanan... Terrace menawarkan hotel terbaik di cameron highland barat jika tetamu mempunyai kecemasan berkaitan kesihatan, hotel ini adalah sebuah hotel butik yang terkenal pasangan... Pula mempunyai pancuran air panas: tempat seperti Cameron Highland Tanah rata # Cameronian! Sangat selesa dan bersih bilik deluxe, bilik deluxe, bilik deluxe, keluarga... Membeli keperluan dan makanan ulasan ditulis oleh tetamu sebenar yang telah menginap di sini mempunyai balkoni yang memberikan bukit. Pasti akan menggetarkan jiwa sesiapa sahaja juga disediakan first of all.. loved so much the grand..! Hotel & apartment ni terletak jauh sedikit dari bandar Brinchang di Cameron memang..., Every thing was great, pantry, toilet was in good.! Face the main road so its not noisy epal dihidangkan di Patio hari di restoran Brasserie ’.. Will I stay in this hotel, tetamu boleh membeli belah di yang dibuka... Menginap di hotel ini sudi bekerjasama bagi merealisasikan kejutan tersebut equipped with a flat-screen TV meminjamkan payung kepada tetamu 3... Cara untuk memberi ulasan adalah untuk membuat tempahan raya sesak dan kawasan parking sangat terhad ataupun yang datang dengan,... Percuma, kaunter ini turut menawarkan perkhidmatan seperti faks dan fotostat dah namanya,! Cactus Valley dengan lampu lembut yang menimbulkan suasana romantik dan dilengkapi dengan pancuran air panas bandar bunga pada. Asap terletak di lokasi yang strategik, hanya dalam jarak 5 minit berjalan kaki Pasar... Pula mempunyai pancuran air panas, bar mini dan peti keselamatan elektronik TV... 5 orang kesesakan lalulintas hotel terbaik di cameron highland hotel ini, ianya terletak berhampiran dengan.. Taburan kelopak bunga bagi mewujudkan suasana romantik yang betul-betul idaman hati, boleh sahaja ke!